9,0
1.270 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Driessen Toyota

9,0

1.270 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, nette bezoekersruimte!

Frans Bakkers
21-09-2020

Een TOP service en medewerkers die vriendelijk en kundig zijn! Communicatie verloopt prima! Je hoort tijdig of er eventueel extra kosten in rekening worden gebracht bij een reparatie.

A. Oughris (Eindhoven)
21-09-2020

Zeer klantvriendelijk, eerlijk, en goede service.

Jan Linders (Eindhoven )
21-09-2020

Goede service, goede ontvangst en vriendelijk en deskundig personeel.

Albert (Eindhoven)
10-09-2020

Doen op een klantvriendelijke manier hetgeen je zou mogen verwachten.

K. Timmermans (Veldhoven )
10-09-2020

De ruitenwisserbladen waren aan vervanging toe. Ik heb beslist om ze te laten vervangen door de garage omdat men mij mededeelde dat de prijs marktconform was. Bij thuiskomst heb ik dat nagekeken en bleek de prijs ruim twee maal zo hoog te zijn als elders. Hierover heb ik een mail gestuurd naar de garage en ben teruggebeld door een medewerker. Kort samengevat werd gezegd dat dit de kosten waren die de garage berekend. Vriendelijk te woord gestaan maar de volgende keer denk ik wel een keer extra na voordat ik geloof dat de kosten gerechtvaardigd zijn.

J. Van der Sanden (Geldrop)
10-09-2020

Alles netjes verzorgd, ben tevreden.

RvD (Nuenen)
10-09-2020

Iedereen is vriendelijk, belangstellend, er wordt zeer correct gehandeld/gewerkt zowel in de showroom als in de werkplaats.‘n Fijne garage om te komen, je wordt altijd door IEDEREEN goed te woord gestaan!Ga zó door!!!

Tiny
10-09-2020

Efficiënt, vlot en betrouwbaar.

Thijs Viegers (Eindhoven)
27-08-2020

Zeer tevreden.

J PJJ Huggers (Eindhoven)
24-08-2020

Vriendelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, prijzen overeenkomstig opgegeven bedragen.

Fred Stigter (Veldhoven)
21-08-2020

Het maken van de afspraak voor een servicebeurt met apk verliep vlot. Vooraf was er een duidelijke prijsopgaaf, die ondanks extra werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd, toch gunstig uitpakte. Het personeel is kundig en servicegericht!

Adri van der Palen (Eindhoven )
21-08-2020

Het complete plaatje van receptie, werkplaats, verkoop tot levering is gewoon erg goed . En Toyota is gewoon heel betrouwbaar. Rij al vanaf 1987 Toyota, eerst Corrola toen Yaris en nu Aygo. Komt door de leeftijd.

Dhr J de Vries (Eindhoven )
20-08-2020

Ja dit wordt een verhaal van herhaling van zetten: Zowel de receptie als de garage medewerkers zijn zeer goed en attent en houden zich aan de corona maatregels. De koffie mag er ook zijn, terwijl je zelf even leest of praat.

Remko van Dam (GELDROP)
13-08-2020

Goed bezig. Komt afspraken na, denkt ook mee en het liep niet uit. En dat vind ik ook heel erg belangrijk.

Johanna (Diessen )
12-08-2020

Correcte, deskundige behandeling. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen, die je niet begrijpt van de auto. Vriendelijk en voorkomend. Er hangt een prettige sfeer.

Mevrouw J. Willems-Kroos (Eindhoven)
12-08-2020

Afstandelijke benadering.

John kik (Nuenen)
12-08-2020

Wij zijn ontzettend goed geholpen door verkoper Job! Bedankt voor deze geweldige ervaring.

Fam. Köhler (Eindhoven)
12-08-2020

Te stads, te afstandelijk, ik mis het dorpse gevoel van voorheen bij Toyota Bladel en Toyota Valkenswaard.

baeten (bergeijk)
10-08-2020

Deskundigheid en heel erg vriendelijk.

Mevr. De Boer (Nuenen)
07-08-2020

Tevreden met de gevolgde procedure na afspraak over de te verrichten werkzaamheden.

G.J.C. Reloe (Eindhoven)
05-08-2020

Goede service.

Karin van den Bogaard (Helmond)
05-08-2020

Zeer tevreden, wordt met je mee gedacht, altijd vriendelijk en goede service.

Mieke van den Broek
03-08-2020

Professioneel en bekwaam, wachtruimte iets te krap ivm 1.5 meter afstand.

Hans van Gameren (Eindhoven)
03-08-2020

Ik vind het wel jammer dat de Toyotadealer Valkenswaard overgeplaatst is naar Eindhoven

Jan Helmons (Valkenswaard)
03-08-2020

Zeer tevreden!

G.J.A. van Zon=Hummel (Eindhoven)
31-07-2020

Heb een vertrouwd gevoel als ik naar hen ga. Weet dat alles goed uitgevoerd wordt. Ze staan open voor vragen en geven duidelijk uitleg.

Marga van Vinken
31-07-2020

Goede service en betrouwbaar.

Paul Donders (Eindhoven)
31-07-2020

Mijn ervaring zeer positief.

Q,F.M.van Bokhoven
31-07-2020

Wij zijn heel tevreden met Driessen Toyota afdeling Eindhoven.

Marci
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.