9,0
1.235 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Driessen Toyota

9,0

1.235 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede werkplaats en krijg veel aandacht en uitleg.

Schuringa L. (Waalre)
17-04-2020

Omdat ik bij Driessen altijd goed geholpen wordt, zij duidelijke afspraken maken, en deze ook nakomen. Vooraf prijsopgave en indien men iets tegenkomt wordt ik direct gebeld om te vragen of het akkoord is en wat het kost.

P. van Valen (Veldhoven)
26-03-2020

Het is voor mij een (te) grote garage. Ik kom van Janssen uit Nuenen. Daar was het kleiner en gemoedelijker. Wel een prima uitleg over rekening en keuze die je wilt.

Frank de Kapper
26-03-2020

De verkoper was vriendelijk, duidelijk, en dat zonder opdringerig te zijn.

c. van roovert (veldhoven)
26-03-2020

Vriendelijk en deskundig.

J de V (Eindhoven )
19-03-2020

Adequaat, correct, netjes en volgens afspraak.

Connie
13-03-2020

Ik ben zelf al 42 jaar tevreden klant. Eerst bij Garage Smulders daarna bij Lanotoen nu alweer een aantal jaren bij Driessenen, alles is op de oude vertrouwde voet verder gegaan. Ook de medewerkers zijn iedere keer gebleven, dat geeft een vertrouwd gevoel.

Jack verhuysen (Eindhoven)
13-03-2020

Keurig garage. Prettig personeel. Altijd correct en ontspannen. Goede koffie. Doen wat ze beloven.

Ben van Overdijk (Oirschot)
05-03-2020

Driessen Toyota staat aan de top qua klantvriendelijkheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Kees Verwijst (Veldhoven)
05-03-2020

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. van de Sande
05-03-2020

Ervaringen met deze dealer zijn tot dusver gunstig, maar nog te kort om een gefundeerd oordeel te hebben.

Dhr. E.P.KOKS (Nuenen)
05-03-2020

Prima service en helemaal volgens afspraak.

Jan Schepens (Best)
05-03-2020

Gewoon prima en zeer goed geholpen. Ga zo door.

J.Jansen (BLADEL)
05-03-2020

klant onvriendelijk ,niet service gericht en duur slordige afwerking

k kouwenberg
03-03-2020

Na een schadegeval aan mijn Corolla uit 1994 heb ik contact opgenomen met Driessen. Ik kon meteen langs komen om de schade te laten beoordelen, en ben daarbij zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De medewerker heeft alle moeite gedaan om reparatie zo snel mogelijk te kunnen laten plaatsvinden (bestellen van vervangende onderdelen). De reparatie heeft op korte termijn en naar volle tevredenheid plaatsgevonden.

Dhr. van Gerwen
28-02-2020

Bijna dubbele kosten aan onderhoud en hele korte uitleg en of kosten

Mevr Aygo
26-02-2020

Een bijzonder prettige dealer

Titia Meulendijks (Nuenen )
26-02-2020

Goede service

F geraerts (Born)
19-02-2020

geweldige garage vakkundig personeel en heel erg klantvriendelijk

fam Vleeshouwers (Helmond)
19-02-2020

Klantvriendelijke behandeling en duidelijke uitleg . Enigste minpuntje zijn toch vaak de standaardonderhoudskosten voor een budgetbeurt op km-stand of jaartal. Vind dat eigenlijk telkens wel aan de dure kant voor die ca 5000 km die ik jaarlijks rijdt. Ik denk er sterk over na om iedere 2 jaar een budgetbeurt te doen i.p.v ieder jaar . Dus om het jaar gewoon een APK-keuring.

Eric Versteijnen (Eindhoven)
19-02-2020

Netjes te woord gestaan, alle werkzaamheden en eventuele extra kosten worden van te voren besproken en uitgevoerd

Jacqueline van Bekhoven (Eindhoven )
12-02-2020

Vriendelijk en prima uitleg over het onderhoud van de auto

Patrick Nijland
12-02-2020

Top bedrijf, perfecte communicatie en de juiste service !

Pieter Scheepens (Eindhoven)
07-02-2020

Alles perfect gedaan en zeer vriendelijk

mw senders (helmond)
05-02-2020

Duidelijke prijsopgave, correcte naleving afspraken. Keurig uitgevoerd onderhoud. Vriendelijke ontvangst en prima wachtruimte.

P. Hensen
05-02-2020

Het is altijd prima geregeld

Henk ginsheumer (Best)
31-01-2020

Goed geholpen. Eerlijk. De monteur liep na vragen met me mee naar de auto om gevonden schade te tonen. Was erg vriendelijk en legde alles goed uit.

Mevr. Kamerman (Oirschot)
29-01-2020

Omdat er geen Prius in de showroom staat kan de verkoper wel spontaan een proefrit aanbieden, maar de importeur werkt daaraan niet mee omdat die doodleuk geen auto voor de showroom beschikbaar stelt. Dus feitelijk wil ik voortdurend een klacht over de importeur kwijt maar daar krijg ik niet de mogelijkheid toe

Carla van Lieshout (Hoogeloon)
29-01-2020

Omdat ik tevreden ben over de service/dienstverlening(profesioneel en gemakkelijk in de omgaan) en correct onderhoud(vakkundig/profesionals)van mijn toyota.

Leon Somers (Eindhoven)
22-01-2020

Goede uitleg ,zeer klantvriendelijk!!

Annelies (Eindhoven)
22-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.