Beoordelingen Toyota Driessen

9,0

1.641 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben gewoon tevreden met deze garage.

Dhr. Willie Koppen (Eindhoven)
16-10-2019

Vriendelijke mensen

M Vos (Valkenswaard )
16-10-2019

Goede garage.

Herman Rutten (Eindhoven )
09-10-2019

Matig vriendelijke ontvangst. Waarom moest ik vooraf een handtekening zetten? Nogmaals: voorlichting en uitleg konden beter. Ik bleef achteraf met vragen zitten die ik mij ter plekke nog niet realiseerde. Maar ja, wellicht ben ik verwend door de prettige bejegening bij Jansen in Nuenen indertijd.....

Y. Swaak (Geldrop)
09-10-2019

Goede service is er verleend door de dealer. Helaas had de dealer telefoonstoring en kon daarom niet overleggen om eventueel banden te vervangen.

Dhr. Van Wijngaarden (Goirle)
09-10-2019

Goede service en een zeer kundige chef werkplaats.

V. De Lepper (Vessem)
09-10-2019

Prima

Marieke (Eindhoven )
09-10-2019

altijd vriendelijk en komen afspraken na

tiny v Eerd (nuenen)
09-10-2019

vriendelijke en bekwaam personeel

Gonny Rombauts (Steensel)
09-10-2019

omdat ze vriendelijk zijn en een gezellig praatje maken indien het niet te druk is.en een kopje koffie of thee aan bieden.

jeanne van ruth (eindhoven)
09-10-2019

Onderhoudsbeurt weer netjes uitgevoerd op afgesproken moment

Jorn (Eindhoven en omgeving)
09-10-2019

Prijs en afspraken.

B. Ophof (Boxtel)
04-10-2019

Ik was er de eerste keer met de auto die pas 1100 km gereden heeft. Mijn man ging altijd naar de garage met de auto maar hij is helaas overleden. Onze vorige auto was ook van Driessen, een opel Mokka. Die vond ik te groot en heb hem ingeruild voor de Toyota Yaris waar ik blij mee ben! Ik heb het eerste jaar nog niet veel gereden zoals u ziet. maar ik vind het 'n fijne auto!

Grietje J.A. van Zon-Hummel (Eindhoven)
03-10-2019

Ben over het algemeen zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. Jammer dat bij de laatste opdracht (HET VERHELPEN VAN EEN STORING IN HET ZELF PARKEREN VAN DE AUTO) niet tot een goed resultaat heeft geleid.

G Zwart (Eindhoven)
03-10-2019

Het was een aangename verrassing, een mooie showroom en prettige wachtruimte. Het personeel was heel behulpzaam, ik wilde info over een update van de navigatie, en kon direct ook worden meegenomen bij de afspraak. Wachten is zeer prettig, je kan even boodschappen doen of lekker shoppen, winkels op loopafstand, dat is UNIEK. Ik kom graag volgend jaar weer shoppen in Valkenswaard, het was een prettige ervaring voor mij op deze locatie.

Johanna vd wouw (Diessen)
03-10-2019

Onderhoud en onderdelen zijn ontzettend duur, auto altijd ivm mobiliteitspas in onderhoud bij de dealer maar dat is vanaf nu voorbij, een ANWB lidmaatschap is nog makelijk te betallen van het verschil in kosten bij een merkloze garage.

M van Oers (Oirschot)
26-09-2019

Afspraak met de verkoper gehad. Hij nam de tijd en zorgde voor de nodige versnaperingen tijdens de afspraak.Dit is de 1e autoverkoper die ik in mijn leven heb ontmoet die respect had voor mijn wensen en geen pogingen deed om met meer of duurdere opties naar huis te gaan. Dit waardeer ik heel erg.Heeft me geholpen met afwegingen en adviezen gegeven. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en werd in de week na de aflevering gebeld om te vragen of ik tevreden was.

Lieke
26-09-2019

Omdat ik tevreden ben.

P.MULJADI (eindhoven)
26-09-2019

Vlot, voorkomend en correct

Thijs Viegers (Eindhoven)
24-09-2019

Deskundigheid en klantvriendelijkheid voeren de boventoon. Jammer dat er geruime tijd overheen ging voordat ik in de garage terecht kon.

Dhr. Van der Burgt (Eindhoven )
23-09-2019

Prima service en keurig netjes en goed behandeld.

Piet Swartjes
23-09-2019

Uitstekende service. Komen afspraken na.

Paul van Gerwen (Veldhoven)
23-09-2019

Prima service, elke keer.

Mw. Van den Biggelaar (Oirschot)
20-09-2019

Professioneel geholpen, prettige ontvangst.

Willem van der Brug (Best)
20-09-2019

zeer vriendelijk, houden zich aan gemaakte afspraken, uitstekende service

mw. kouwenberg (Lieshout)
06-09-2019

vriendelijke en deskundige medewerkers

Willy Senders (Eindhoven)
06-09-2019

Altijd een goede service.Nooit problemen gehad.

Theo Blox (Bergeijk)
04-09-2019

Ze zijn altijd correct en het onderhoud wordt ook kundig uitgevoerd. Wij rijden inmiddels al meer dan 11 jaar met een Toyota Prius met 350.000 km op de teller. Buiten gewone slijtage nog nooit iets anders kapot gegaan.

Fons de Vries (Waalre)
04-09-2019

Te lange wachttijd zonder een leenauto mee te geven

Irene Smulders (Maarheeze)
04-09-2019

Vriendelijke professionele hulp.Lijkt op HG: doet wat het belooft.

I.G. de Boer
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.