9,0
1.285 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Driessen Toyota

9,0

1.285 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ervaringen met deze dealer zijn tot dusver gunstig, maar nog te kort om een gefundeerd oordeel te hebben.

Dhr. E.P.KOKS (Nuenen)
05-03-2020

Prima service en helemaal volgens afspraak.

Jan Schepens (Best)
05-03-2020

Gewoon prima en zeer goed geholpen. Ga zo door.

J.Jansen (BLADEL)
05-03-2020

klant onvriendelijk ,niet service gericht en duur slordige afwerking

k kouwenberg
03-03-2020

Na een schadegeval aan mijn Corolla uit 1994 heb ik contact opgenomen met Driessen. Ik kon meteen langs komen om de schade te laten beoordelen, en ben daarbij zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De medewerker heeft alle moeite gedaan om reparatie zo snel mogelijk te kunnen laten plaatsvinden (bestellen van vervangende onderdelen). De reparatie heeft op korte termijn en naar volle tevredenheid plaatsgevonden.

Dhr. van Gerwen
28-02-2020

Bijna dubbele kosten aan onderhoud en hele korte uitleg en of kosten

Mevr Aygo
26-02-2020

Een bijzonder prettige dealer

Titia Meulendijks (Nuenen )
26-02-2020

Goede service

F geraerts (Born)
19-02-2020

geweldige garage vakkundig personeel en heel erg klantvriendelijk

fam Vleeshouwers (Helmond)
19-02-2020

Klantvriendelijke behandeling en duidelijke uitleg . Enigste minpuntje zijn toch vaak de standaardonderhoudskosten voor een budgetbeurt op km-stand of jaartal. Vind dat eigenlijk telkens wel aan de dure kant voor die ca 5000 km die ik jaarlijks rijdt. Ik denk er sterk over na om iedere 2 jaar een budgetbeurt te doen i.p.v ieder jaar . Dus om het jaar gewoon een APK-keuring.

Eric Versteijnen (Eindhoven)
19-02-2020

Netjes te woord gestaan, alle werkzaamheden en eventuele extra kosten worden van te voren besproken en uitgevoerd

Jacqueline van Bekhoven (Eindhoven )
12-02-2020

Vriendelijk en prima uitleg over het onderhoud van de auto

Patrick Nijland
12-02-2020

Top bedrijf, perfecte communicatie en de juiste service !

Pieter Scheepens (Eindhoven)
07-02-2020

Alles perfect gedaan en zeer vriendelijk

mw senders (helmond)
05-02-2020

Duidelijke prijsopgave, correcte naleving afspraken. Keurig uitgevoerd onderhoud. Vriendelijke ontvangst en prima wachtruimte.

P. Hensen
05-02-2020

Het is altijd prima geregeld

Henk ginsheumer (Best)
31-01-2020

Goed geholpen. Eerlijk. De monteur liep na vragen met me mee naar de auto om gevonden schade te tonen. Was erg vriendelijk en legde alles goed uit.

Mevr. Kamerman (Oirschot)
29-01-2020

Omdat er geen Prius in de showroom staat kan de verkoper wel spontaan een proefrit aanbieden, maar de importeur werkt daaraan niet mee omdat die doodleuk geen auto voor de showroom beschikbaar stelt. Dus feitelijk wil ik voortdurend een klacht over de importeur kwijt maar daar krijg ik niet de mogelijkheid toe

Carla van Lieshout (Hoogeloon)
29-01-2020

Omdat ik tevreden ben over de service/dienstverlening(profesioneel en gemakkelijk in de omgaan) en correct onderhoud(vakkundig/profesionals)van mijn toyota.

Leon Somers (Eindhoven)
22-01-2020

Goede uitleg ,zeer klantvriendelijk!!

Annelies (Eindhoven)
22-01-2020

Duidelijk en rechtstreeks

Rob van den boogaard (Eindhoven)
22-01-2020

Al enige jaren klant bij Driessen, altijd correct en eerlijk over de werkzaamheden en afspraken.

Loth W
21-01-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie tijdens het wachten met een krantje erbij.

Esther (Geldrop)
08-01-2020

Goede service en duidelijke communicatie !

Pieter Scheepens (Eindhoven)
08-01-2020

Gewoon een perfect vriendelijk, behulpzaam bedrijf.

Marjo Donders (Eindhoven)
08-01-2020

Uitstekende service, kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid.

René Cornelissen (Nuenen )
30-12-2019

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Yvonne (Veldhoven )
30-12-2019

Betrouwbaar en afspraak is afspraak , dus geen verrassingen.

Wim Baselmans (Nuenen)
30-12-2019

klantvriendelijk, transparantie, professioneel.

N. Mehendale (Eindhoven)
30-12-2019

Goede ervaring met Toyota in Eindhoven. Goede service en een voortreffelijke uitleg van de werkzaamheden.

Els Hoenders (Best)
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.