9,0
1.285 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Driessen Toyota

9,0

1.285 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik word altijd vriendelijk en correct geholpen, ik kan altijd mijn vragen aan hun voorleggen. Er wordt goed met mij meegedacht, ik ben tevreden.

Mevr. Vos-Luijten (Valkenswaard)
22-10-2020

Goede en klantvriendelijke hulp.

Piet.v.Gorp (Veldhoven)
19-10-2020

Driessen Toyota Eindhoven: Toyotakwaliteit.

N. van Broekhoven (Geldrop)
19-10-2020

Correctheid, vrouwvriendlijk, schoon, warme sfeer.

annelies fransen (eindhoven)
19-10-2020

Goede service en over het algemeen vriendelijk personeel.

Mevr. A. van den Oever (Wintelre )
19-10-2020

In vele jaren nooit slechte ervaringen meegemaakt.

JH van der Blij (Eindhoven)
15-10-2020

Tevreden over personeel en kosten, dat ik een negen geef is omdat ik voor 2 uur gebeld zou worden, uiteindelijk heb ik zelf om 3 uur gebeld.

Ron Peeters (Eindhoven)
15-10-2020

Ben tevreden, maar er werden geen mondmaskers gebruikt.

M. Borger (Son)
15-10-2020

Ik ben bij Driessen Toyota altijd kordaat geholpen.

Mevr. S. Burnet
13-10-2020

Zeer tevreden over Eindhoven-Driessen Toyota. Altijd goede service!

Esther
08-10-2020

Behandeling en reparaties zijn prima uitgevoerd. Geconstateerd dat na 2x resetten van navigatie deze nog niet naar behoren werkte. Zou een nieuwe module besteld worden hiervoor. Zou na 2 dagen iets horen om af te spreken voor plaatsing. tot op heden nog niets gehoord. Verder tevreden over de afhandeling van service beurt, was mooi op de afgesproken tijd klaar.

Dhr R.Rebel
08-10-2020

Heb in het verleden steeds een 9 gegeven omdat ik niet wist of het beter kon maar ze blijven zichzelf overtreffen. Denk niet dat het nog veel beter kan, maar dit is wat je wil van je dealer waar je uiteindelijk toch best veel geld naar toe brengt. Autorijden kost geld maar bij Driesen krijg je er veel voor terug.

Mikell Smits (Nuenen )
25-09-2020

Een mooi en efficient geleid bedrijf, dat vertrouwen uitstraalt en alles doet om klant tevreden te stellen. Geeft een goed gevoel. Prijsverhouding zover ook prima.

A.Th.Kroone (Veldhoven)
25-09-2020

Vriendelijke en efficiënte receptie. Heldere informatie over te verwachten kosten en meerkosten.

Mw G Smit
25-09-2020

Goede en duidelijke uitleg over private lease van Toyota en de rol die Driessen daarin heeft m.b.t. service en onderhoud. Mooie showroom met een vriendelijke ontvangst. Verkoper neemt de tijd om alles uit te leggen. Aflevering van de auto in de showroom was goed geregeld en een leuke ervaring.

Mevrouw. Selier (Veldhoven)
25-09-2020

Prima dealer, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, nette bezoekersruimte!

Frans Bakkers
21-09-2020

Een TOP service en medewerkers die vriendelijk en kundig zijn! Communicatie verloopt prima! Je hoort tijdig of er eventueel extra kosten in rekening worden gebracht bij een reparatie.

A. Oughris (Eindhoven)
21-09-2020

Zeer klantvriendelijk, eerlijk, en goede service.

Jan Linders (Eindhoven )
21-09-2020

Goede service, goede ontvangst en vriendelijk en deskundig personeel.

Albert (Eindhoven)
10-09-2020

Doen op een klantvriendelijke manier hetgeen je zou mogen verwachten.

K. Timmermans (Veldhoven )
10-09-2020

De ruitenwisserbladen waren aan vervanging toe. Ik heb beslist om ze te laten vervangen door de garage omdat men mij mededeelde dat de prijs marktconform was. Bij thuiskomst heb ik dat nagekeken en bleek de prijs ruim twee maal zo hoog te zijn als elders. Hierover heb ik een mail gestuurd naar de garage en ben teruggebeld door een medewerker. Kort samengevat werd gezegd dat dit de kosten waren die de garage berekend. Vriendelijk te woord gestaan maar de volgende keer denk ik wel een keer extra na voordat ik geloof dat de kosten gerechtvaardigd zijn.

J. Van der Sanden (Geldrop)
10-09-2020

Alles netjes verzorgd, ben tevreden.

RvD (Nuenen)
10-09-2020

Iedereen is vriendelijk, belangstellend, er wordt zeer correct gehandeld/gewerkt zowel in de showroom als in de werkplaats.‘n Fijne garage om te komen, je wordt altijd door IEDEREEN goed te woord gestaan!Ga zó door!!!

Tiny
10-09-2020

Efficiënt, vlot en betrouwbaar.

Thijs Viegers (Eindhoven)
27-08-2020

Zeer tevreden.

J PJJ Huggers (Eindhoven)
24-08-2020

Vriendelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, prijzen overeenkomstig opgegeven bedragen.

Fred Stigter (Veldhoven)
21-08-2020

Het maken van de afspraak voor een servicebeurt met apk verliep vlot. Vooraf was er een duidelijke prijsopgaaf, die ondanks extra werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd, toch gunstig uitpakte. Het personeel is kundig en servicegericht!

Adri van der Palen (Eindhoven )
21-08-2020

Het complete plaatje van receptie, werkplaats, verkoop tot levering is gewoon erg goed . En Toyota is gewoon heel betrouwbaar. Rij al vanaf 1987 Toyota, eerst Corrola toen Yaris en nu Aygo. Komt door de leeftijd.

Dhr J de Vries (Eindhoven )
20-08-2020

Ja dit wordt een verhaal van herhaling van zetten: Zowel de receptie als de garage medewerkers zijn zeer goed en attent en houden zich aan de corona maatregels. De koffie mag er ook zijn, terwijl je zelf even leest of praat.

Remko van Dam (GELDROP)
13-08-2020

Goed bezig. Komt afspraken na, denkt ook mee en het liep niet uit. En dat vind ik ook heel erg belangrijk.

Johanna (Diessen )
12-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.