9,0
1.225 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Driessen Toyota

9,0

1.225 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Net en eerlijk bedrijf. Erg vriendelijk

Dhr R.L.P.Lucker (Beek en Donk)
01-06-2020

Wij zijn tevreden omdat wij tijdens de beurt zijn aangesproken over het profiel van de banden. Hebben daarvoor een afspraak gemaakt de banden worden in het najaar verwisseld. Wij vonden dit een goede oplossing.

C van der Vleuten (Veldhoven)
29-05-2020

Ik ben heel tevreden, de tijd klopt steeds zoals die is afgesproken. Ze zijn heel vriendelijk en de controles worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Mevr. G. Ramaekers- Struijk (Eindhoven)
29-05-2020

Goede service en vriendelijk geholpen.

Dhr. M. Hellings (Sint Oedenrode)
28-05-2020

Hoog cijfer vanwege zeer correcte en adequate behandeling ivm onderhoudsbeurt.

Thieu Vlemmix (veldhoven)
28-05-2020

We komen vanuit Simpelveld Zuid Limburg voor een kleine beurt naar Driessen Eindhoven dat zegt toch genoeg. Service en hulpvaardigheid staat bij firma Driessen Eindhoven hoog in het vaandel.

M.Pluijmaekers
28-05-2020

Ik ben van het adviesgesprek tot aflevering van de auto vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend geholpen. Om een voorbeeld te geven had ik een duurdere uitvoering van de auto in gedachte, maar met het advies van de dealer ben ik toch voor een goedkopere uitvoering gegaan.

L. Engelen
28-05-2020

Het hele proces van eerste bezoek bij de dealer, de bestelling en de aflevering van auto was prima geregeld.

Martin Boschma
28-05-2020

Ik word hier altijd heel vriendelijk en correct behandeld, wachtruimte is prima met krant en tijdschriften en koffie/thee en water en ze komen ook wel eens rond met worstenbroodjes, dus in een woord een prima service.

Mvr.A van Raamsdonk (Eindhoven)
15-05-2020

Vriendelijk en deskundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Service is prima.

Marijke Dijkstra (Eindhoven)
12-05-2020

Prima service. Klantvriendelijk.

F Kramer (Eindhoven)
06-05-2020

Provided excellent service with a perfect explanation about what are the actions Toyota will perform do on the vehicle. Great ambiance at the reception with wonderful people upon arrival and help offered very quickly.

TSR Guntaka (Eindhoven)
06-05-2020

ik kom al jaren bij deze dealer en ben er altijd zeer vriendelijk en correct behandeld.

a.h.m.m.vorspaget (helmond)
29-04-2020

Prima service en correcte behandeling.

E. van den Bemt (Veldhoven)
29-04-2020

Vriendelijk en correcte medewerkers.

Johan (Venlo)
29-04-2020

Kom al 25 jaar met plezier daar.

Theo van den Heuvel (Eindhoven)
24-04-2020

Ik wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed uitleg gegeven over noodzakelijk en aanbevolen onderhoud. Afspraken worden nagekomen, men is heel behulpzaam.

M. Philippens -Sanders (Eindhoven)
23-04-2020

Ben al jarenlang een tevreden klant zowel wat de aanschaf, het onderhoud als reparatie van de auto betreft!!!!!!!

F. Penninks
23-04-2020

Toyota Driessen is klantvriendelijk, zeer behulpzaam en komt de gemaakte afspraken 100% na, erg fijn!

Dhr. M Kuijs (Eindhoven)
23-04-2020

Netjes behandeld en duidelijkheid vooraf.

Dhr p kater (Sint-oedenrode)
17-04-2020

Goede werkplaats en krijg veel aandacht en uitleg.

Schuringa L. (Waalre)
17-04-2020

Omdat ik bij Driessen altijd goed geholpen wordt, zij duidelijke afspraken maken, en deze ook nakomen. Vooraf prijsopgave en indien men iets tegenkomt wordt ik direct gebeld om te vragen of het akkoord is en wat het kost.

P. van Valen (Veldhoven)
26-03-2020

Het is voor mij een (te) grote garage. Ik kom van Janssen uit Nuenen. Daar was het kleiner en gemoedelijker. Wel een prima uitleg over rekening en keuze die je wilt.

Frank de Kapper
26-03-2020

De verkoper was vriendelijk, duidelijk, en dat zonder opdringerig te zijn.

c. van roovert (veldhoven)
26-03-2020

Vriendelijk en deskundig.

J de V (Eindhoven )
19-03-2020

Adequaat, correct, netjes en volgens afspraak.

Connie
13-03-2020

Ik ben zelf al 42 jaar tevreden klant. Eerst bij Garage Smulders daarna bij Lanotoen nu alweer een aantal jaren bij Driessenen, alles is op de oude vertrouwde voet verder gegaan. Ook de medewerkers zijn iedere keer gebleven, dat geeft een vertrouwd gevoel.

Jack verhuysen (Eindhoven)
13-03-2020

Keurig garage. Prettig personeel. Altijd correct en ontspannen. Goede koffie. Doen wat ze beloven.

Ben van Overdijk (Oirschot)
05-03-2020

Driessen Toyota staat aan de top qua klantvriendelijkheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Kees Verwijst (Veldhoven)
05-03-2020

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. van de Sande
05-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.