Beoordelingen Toyota Driessen

9,0

1.641 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Van tevoren word de prijs verteld van onderhoud

Mevr . Boeijenga (Eindhoven )
11-12-2019

Ik blijf het niet uitleggen. Ik heb te weinig ervaring.Ik was sedert 1987 bij Jansen in Nuenen en klanten werden zonder inspraak gedropt bij Driessen, wie? Driessen, wie is Driessen. O ja, die grote dealer van heel veel merken. Houden zij van Toyota of ...... Dus vraag mij maar als ik vaak genoeg geweest ben. Complimenten voor Versteegh, een goeie Toyota vakman.

Jacob Kluit (Eindhoven.)
11-12-2019

Zeer goed bedrijf met klantvriendelijke medewerkers

Martien Jansen (Nuenen)
03-12-2019

Vriendelijk personeel en behulp zaam.

Marc Heijnen (Schinnen)
27-11-2019

Daar ik zeer tevreden ben over de manier van werken.

Ton Verhoof (Eindhoven)
27-11-2019

Toyota Driessen nam personeel over van garage Jansen in Nuenen, een bedrijf waar ik 20 jaar een zeer tevreden klant was.Bij garage Driessen was ik pas twee keer i.v.m. APK en een paar kleinigheden aan mijn Prius. Alles was optimaal, zoals ook altijd bij garage Jansen. Ik blijf klant tot mijn Prius 2 'op' is en dat gaat nog héél lang duren want ik rijd nog maar weinig kilometers in deze perfecte auto.

F. Antonissen (Helmond)
22-11-2019

Vriendelijk personeel en prima service

Mvr van raamsdonk (Eindhoven )
22-11-2019

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid bij Driessen; zowel bij het reguliere onderhoud als over de afdeling verkoop, waar ik vorig jaar mijn 6e Toyota hebt aangekocht.

Dhr. P Verhoeven (Valkenswaard)
22-11-2019

Komen hier al jaren, nooit probleem gehad en als er iets was met de auto altijd opgelost naar tevredenheid.

Paul de Man
22-11-2019

Over het geheel genomen beter. De hele service Prima.

M von liebenstein (Eindhoven)
19-11-2019

ZEER DESKUNDIG. EN HEEL VRIENDELIJK PERSONEEL

DHR V.DER MEER
19-11-2019

ik heb altijd een goed gesprek en uitleg over de gang van reparatie ect gehad

piet willems (valkenswaard)
19-11-2019

Prima. Vriendelijk, behulpzaam, houden zich aan de afspraak. Werkzaamheden goed en vlot uitgevoerd

Cecile Meulendijks (Veldhoven)
19-11-2019

Goede service

Mw van der Looij
19-11-2019

Snel, vakkundig en klantvriendelijk.

Mw. Asselman (Eindhoven)
07-11-2019

Goede service, fijne ontvangst, deskundig personeel en geen moeite teveel.

Dhr A van Maasakkers (Eindhoven)
07-11-2019

Vanaf eerste tot en met laatste contact alles in prettige sfeer geregeld. Zeer behulpzaam en vriendelijk!

HOUBEN
07-11-2019

Toyota Driessen Eindhoven is een fantastische dealer met uitermate vriendelijke mensen.

Jacqueline van Moorsel (Eindhoven)
07-11-2019

Als beginnende klant is mijn ervaring met Driessen nog te klein.

W.J.Moors (Soerendonk)
07-11-2019

Altijd betrouwbaar.

Loek Baghuis. (Eindhoven.)
05-11-2019

Prettige behandeling en heldere communicatie.

R. Van der Net
05-11-2019

Vanouds bekend ook als opel dealer.

J. Lemmens (Valkenswaard )
05-11-2019

Tevreden klant.

Piet.v.Gorp (Veldhoven)
29-10-2019

Perfecte behandeling en deskundigheid ook bij de receptie.

Cees van Hout (Veldhoven)
29-10-2019

Gezellig personeel. Omdat wij nog geen stukken aan de auto hebben gehad, kan ik daar nog niets over zeggen, maar we zijn zeer tevreden over de eerste kleine beurt.

Ger van de Ven (Nuenen)
23-10-2019

Omdat ik erg tevreden ben en zij zijn erg klantvriendelijk

Lies Vos (Valkenswaard)
23-10-2019

Goede voorlichting en advies vriendelijke ontvangst

Martin Bezemer (Eindhoven)
23-10-2019

Always welcomed with a smile and a handshake. Very friendly and lots of information

Caroline Horne (Eindhoven)
22-10-2019

Prima service. Ze denken mee, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Kees (Veldhoven)
16-10-2019

Goede service

Bert Jansen (Eindhoven)
16-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.